L’imaginari popular en les rondalles d’Enric Valor

17,94

Disponible en todas las librerías y plataformas como: Amazon, Casa del libro, El Corte Inglés, Agapea o Edisofer, entre otros.

La rondalla és una de les formes literàries més estimades perquè ens permet transcendir la nostra realitat quotidiana i assolir una felicitat que només pot ser imaginada. A més d’acomplir aquesta funció psicològica compensatòria, els contes de fades són un document de la història de les persones. Els seus motius han anat incorporant-se a un esquelet narratiu, deixant petjades dels diferents moments històrics on han estat contats. Tanmateix, el contingut essencial dels relats acostuma a mantenir-se invariable perquè transmet sentiments i mecanismes psicològics fonamentals de l’ésser humà.
Per a aquest estudi hem seleccionat cinc rondalles meravelloses del recull d’Enric Valor. L’objectiu d’aquest treball és d’assistir el lector de les Rondalles valencianes per tal que aprecie la riquesa de motius, de símbols, de continguts etnològics, històrics i geogràfics que aquests relats presenten; i també proposar diverses interpretacions de l’argument que fornisquen una visió caleidoscòpica dels diferents relats.

ISBN 9788484544388 Autor: Formato:

15×21

Páginas:

123

Idioma:

Valenciano

Materia:

Estudios literarios: general

Edición:

1

Categoria:

Lenguas y literatura

Carrito

0
No products in the cart.
Hit Enter to search or Esc key to close