Josep Garriga

Josep Garriga (Tarragona 1942).

Escritor i poeta. Licenciat en Ciencies Empresarials per l’U.N.E.D. En jubilar-me el novembre del 2008, m’he dedicat entre altres coses, a escriure sobre Santa Susanna, el Maresme, la gent del poble en general i també de tot allò que m’inspire.

La meva afició a l’escriptura m’ha portat a editar des de l’any 2009 la revista mensual Skorpio, que ja ha assolit setanta números, més de 10.000 exemplars. Fins el 2015 en paper i digital, posteriorment s’ha continuat en digital a escacseskorpio.blogspot.com  Amb més de 80.000 visites.

«Sensacions a la pell» neix el 23 d’abril del 2013 amb aquesta iniciativa, una obra narrativa, el meu primer treball com a llibre. Editada en bilingüe, català i castellà.

Després em va fer molta il·lusió endinsar-me en el món de l’amor, de la passió, de tot allò que provoca sensibilitat, afecte, estimació als altres. És com una injecció de vitalitat, de ganes de fer coses, de viure. És ben veritat el que dic a la meva primera obra: «La felicitat no cal buscar-la, la portem a la pell».

Passions» és un manuscrit editat el 23 d’abril del 2017. Aquesta obra és la primera que dedico amb tota la il·lusió a un nou món, la poesia.

«Silencis plens de tu» amb l’experiència del anterior, també està inspirat i creat en i per la poesia. Cada detall i vivencia mereix de la nostra estimació.

Mis libros

envelopebookphone-handsetmap-markerclock